Yongqing Square by Yongming He

Yongming He Portrays The Yongqing Square Interior Design

YongMing He, the lead designer of the awarded project Yongqing Square by YongMing He says, Designers in a narrow space to create a different space experience, different tea partition, with a different experience.With environmental protection, natural, low-carbon material purpose to build space, which extensive use of bamboo elements of the original building cement wall, so that the combination of nature and industry to release a balance and modern elements, to create a quiet Zen tea house , The use of narrow light, so that space is more a mysterious and quiet. .

Yongqing Square by Yongming He Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=66196

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Tabloid homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2019 Design Tabloid - designtabloid.com - All Articles