Flowing Curve by Yun Du

Yun Du Portrays The Flowing Curve Complex Building

Yun Du, the creative mind behind the highlighted work Flowing Curve by Yun Du points out, The area is divided by the test line and the wheelhouse, and the complex is placed on the west side of it. The west land is more effective, so the high-rise complex will be more in line with the iconic requirements. The dormitory with a certain independent function and the attached building block of the police station are located on the east side of the land. The two are both connected and relatively independent..

Flowing Curve by Yun Du Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=75186

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Tabloid homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2019 Design Tabloid - designtabloid.com - All Articles